Våra leverantörer:


Klicka på respektive leverantör för att ta del av deras sortiment eller kom in i vår butik och ta en titt på tygproverna!

Baker
Baker Lifestyle
Bantie
Berghems Väveri
Blendworth
Braquenié (Pierre Frey)
Carlucci
Chivasso
Duralee
Fine Fabrics & more
Frank & Cordinata
Frösö Handtryck
Gudbrandsdalen
Höpke
JAB
Kirkby House
Klässbol
Kobe
Lauritzon
Lelièvre
Linum
Ljungbergs
Lorient
Milla
Morris
Pierre Frey
Romo
Sandberg
Sanderson
Saum & Viebahn
ScanAprima
Silvera
Textil Miljö
Trapiche
United Fabrics
Villa Nova
Voyage
Väveriet
Wellmann
Wind
Zoffany

 

 


TYGER, TYGER, TYGER...Här är butiken för dig som vill ha hemin-redningstextilier som inte alla andra har! Välj i lugn och ro i vår charmiga butik på landet i stället för att trängas i butiken på ”Fina Gatan”.

Här finns möbeltyger, bl a de klassiska Malm-stenstygerna, gardintyger från skiraste skira till tung sammet, och quiltade tyger till överkast och plädar. Klassiskt och romantiskt, tufft och trendigt!

Det finns över 1000 olika enfärgade och mönstrade tyger, vart och ett i 1- 93 olika färgställningar! Vi har många av de klassiska tygmärkena, och utökar ständigt sortimentet. Hög kvalité är ett självklart kriterium då vi gör vårt urval.

Samtliga tyger är beställniningsvaror. Leveranstiden kan variera, men är i allmänhet 4-5 dagar. Vid köp av mer än 10 m lämnas 5% rabatt på tyget, köps mer än 20 m lämnas 10%.

Våra leverantörer är listade här bredvid. Klicka på namnet, så kommer du till deras respektive hemsidor där tygerna i de flesta fall finns avbildade.Ingrid Scholander

Tapetserarverkstan i världens ände
östra långgatan 34
Trosa

Tel. 0156-161 63
Mob. 0705-10 12 03

e-mail: ingrid@tapetserarverkstan.org

Tapetserarverkstan i Världens Ände
Östra Långgatan 34
Trosa

© Erik Scholander, 2006.